Zorgzame Handen

Ervaar de waarde van persoonlijke zorg

Waarom is Zorgzame Handen opgericht?

Elaine Human is Zorgzame Handen begonnen omdat zij vindt dat hulp en/of zorg anders kan. Hulp en/of zorg geven met persoonlijke aandacht is HET belangrijke uitgangspunt van Zorgzame Handen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Elaine Human en ik heb maar één passie: hulp en/of zorg bieden vanuit een warm hart. Ik heb 20 jaar ervaring in de zorg waaronder oa: gehandicaptenzorg, ouderen, mensen met psychische problemen. Ik heb tot november 2017 gewerkt in de wijkzorg. Door de jaren heen heb ik ervaren dat hulp en/of zorg op maat geven steeds minder is geworden. Er is geen tijd meer voor een praatje of een luisterend oor. Nog maar niet te spreken over de hulp en/of zorg dat steeds meer binnen een bepaalde tijd moet worden gegeven.  Omdat ik ook tijdens mijn werkzaamheden in de wijk tegen deze tijdsproblemen aan liep was het voor mij duidelijk dat ik het op een andere manier wil gaan doen. 

Hoe kan ik hulp en/of zorg aanvragen?

Als u gebruik wilt maken van mijn hulp en/of zorg meldt u zich dan aan bij Zorgzame Handen. Dit kan telefonisch, via de mail of via het aanvraagformulier op de website. 

Wat zijn dan de vervolg stappen? 

- Nadat u zich heeft aangemeld volgt er een (thuis)bezoek.

- Tijdens dit bezoek is er ruimte voor kennismaking en zal worden uitgelegd hoe alles in zijn werk zal gaan.

- Besluit u om met Zorgzame Handen verder te gaan dan zal in samenspraak een plan worden opgesteld.

- In dit plan staat beschreven wat uw hulp en/of zorg vraag is, wat de taken van Zorgzame Handen zullen zijn en wanneer de hulp en/of zorg plaatsvindt.

- Tot slot wordt het plan met u besproken. Na ondertekening van de overeenkomst kan de hulp en/of zorg starten.

Heeft u nog andere vragen stel deze gerust.